Cum să închizi recomandările la Windows 11

Cum să închizi recomandările la Windows 11

În partea de jos a meniului Start din Windows 11, este afișată secțiunea „recomandat”, unde apar pictograme ale aplicațiilor adăugate recent și utilizate frecvent, precum și link-uri către documente deschise recent.

Dacă doriți să eliminați conținutul secțiunii „recomandat”, este relativ ușor să faceți acest lucru și instrucțiunile vor arăta exact cum. Din păcate, secțiunea în sine, chiar și una goală, va continua să fie afișată: nu va funcționa cu Windows 11 pentru a scăpa de ea (dar puteți utiliza implementări terțe ale meniului Start).

Cum să ștergi recomandările Windows 11

Pentru a elimina programele și documentele individuale sau toate din secțiunea „recomandat” din meniul Start Windows 11, utilizați următorii pași:

  1. Dacă trebuie să ștergeți numai elemente individuale din secțiunea „recomandat”, trebuie doar să faceți clic dreapta pe astfel de elemente și să selectați „Eliminați din listă” din meniul contextual.
  2. Dacă este necesar, asigurați – vă că lista „recomandă” este întotdeauna goală, accesați Setări-Personalizare și deschideți secțiunea „Start”.
  3. Dezactivați elementele „Afișați aplicațiile adăugate recent”, „Afișați cele mai frecvente aplicații”, „Afișați ultimele elemente deschise în meniul Start, în listele de salt și în Explorer”.
  4. Imediat după aceea, secțiunea” recomandă ” va deveni goală și ceva nou nu va apărea în ea.

Cu toate acestea, secțiunea în sine va continua să fie afișată și va ocupa în continuare aproape jumătate din meniul Start Windows 11.

După cum sa menționat mai sus, nu există modalități de a elimina complet această secțiune, cu excepția utilizării implementărilor terțe ale meniului Start Pentru Windows 11, cum ar fi Start11 sau Open Shell. Poate că în viitor Microsoft va oferi posibilitatea dezactivării complete a secțiunii „recomandă”, dar deocamdată – numai așa cum este descris în articolul de mai sus.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.