Modul Dumnezeu în Windows 11

Ca și în versiunile anterioare ale sistemului, în Windows 11 puteți deschide așa-numitul „mod Dumnezeu” — un folder în care toți parametrii disponibili sunt colectați alfabetic, Sortați alfabetic. Acest lucru este valabil mai ales în contextul faptului că unele dintre ele au devenit ascunse de panoul de control, așa cum am scris anterior într-un articol despre elementele panoului de control pentru a rula prin Win+R sau cmd.

În acest manual, există mai multe moduri de a activa Modul Dumnezeu în Windows 11 — crearea unui folder, comandă rapidă, adăugarea folosind registrul sau programe terțe. Și la sfârșitul articolului – despre exact cum funcționează.

 

Modalități de adăugare a unui folder sau a unei secțiuni” Mod Dumnezeu ” în panoul de control

Există mai multe modalități de a accesa modul Dumnezeu în Windows 11, să le analizăm în ordine, care este mai convenabil – depinde de dvs.

Crearea unui fișier

Una dintre cele mai ușoare căi este să creați folderul corespunzător într-o locație convenabilă pentru dvs. (pe desktop sau în orice folder):

 1. Faceți clic dreapta, selectați „Creare” – „Folder”.
 2. Setarea unui nume pentru folder (punctul de la începutul liniei este obligatoriu)
  .{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Gata ! folderul își va schimba aspectul, iar când îl deschideți, veți vedea o listă cu toate opțiunile disponibile în panoul de control (inclusiv cele care sunt ascunse în Windows 11, dar continuă să funcționeze).

Dezavantajul acestei metode este că nu puteți specifica un nume pentru folder sau, mai degrabă, puteți (de exemplu, specificându-l înainte de punct sau după crearea folderului ” Modul Dumnezeu”), dar nu va fi afișat.

Crearea unei comenzi rapide pentru „modul Dumnezeu”

Pentru a putea schimba numele, puteți utiliza metoda cu crearea unei comenzi rapide:

 1. Faceți clic dreapta în orice locație convenabilă pentru dvs. – pe desktop sau într-un folder, selectați „Creare” – „comandă rapidă”.
 2. În câmpul” specificați locația obiectului”, introduceți
  explorer.exe shell:::{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
 3. Faceți Clic Pe”Următorul”.
 4. Introduceți numele scurtăturii dorite, de exemplu, „modul Dumnezeu” sau „toate opțiunile”.
 5. Faceți Clic Pe Finisare.

Această comandă rapidă va funcționa la fel ca folderul creat anterior. Dacă doriți, acesta poate fi fixat pe bara de activități (faceți clic dreapta – afișați opțiuni avansate – pin în bara de activități) sau în meniul Start Windows 11 (pe ecranul de pornire). Și în proprietățile comenzii rapide-schimbați pictograma afișată.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.